Laat uw administratie over aan Alga-HR uit Vught;
Passie voor personeel

De algemene dienstverlening van Alga-HR in regio Vught

Als ondernemer wilt u dat uw HR en salarisadministratie lopen als een geoliede machine. Alga-HR helpt u met interim diensten, overnemen van de salarisadministratie, procesoptimalisatie, functioneel beheer en HR-dienstverlening. Dit doen we op een betrokken manier en met hoge kwaliteit.

Tijdige uitbetaling van de salarissen van uw medewerkers met Alga-HR uit Vught;

Salarisadministratie

Wij nemen de gehele uitvoering van uw personeels- en salarisadministratie of de financiële administratie van u over. Heeft u in dat proces een vraag of een verzoek, dan kunt u dat uiteraard altijd aan ons doorgeven. Onze medewerkers staan u dan bij met hun kennis en ervaring.

Alga-HR helpt u bij het invullen van een tijdelijk kennistekort

Procesoptimalisatie

HR- en salarissystemen lopen zelden 100% efficiënt. Elke verandering in wetgeving en bedrijfsstructuur heeft gevolgen voor dit proces. Het verdient daarom de aanbeveling het eens in de zoveel tijd grondig onder de loep te laten nemen. Alga-HR doet dit voor u.

Steuntje nodig bij de werving en selectie? Vraag Alga-HR;

Functioneel beheer

Bent u door de drukte nog niet helemaal thuis in het HR- of salarissysteem van uw bedrijf of organisatie? Alga-HR neemt de teugels voor zo lang als u dat wilt in handen. Zo kunt u zich richten op zaken die uw aandacht dringender nodig hebben.

De ontwikkeling van uw medewerkers is belangrijk. Alga-HR helpt het voor u in kaart brengen;

Excellent support

Allroundservice van experts op het gebied van HR-systemen en E-HRM-oplossingen. Met Alga-HR excellent support heeft u een vast aantal dagen per jaar vakkundige ondersteuning in huis. Voor een gunstig tarief.