Neem contact op met Alga-HR in Vught;
Passie voor personeel

Flexibele aanvulling van uw capaciteit voor HR en administratie

Alga-HR uit Vught biedt klanten diverse interim-diensten voor een gewaarborgde administratie en een soepele HR-workflow. Wanneer u dat nodig heeft, vullen onze vakkundige medewerkers uw gaten op. Naast HR en administratie verrichten wij projectmanagement en functioneel beheer van de systemen.

Excellent mkb-support in Vught;

Interim HR-dienstverlening

U bent op zoek naar een aanvulling op de capaciteit van uw onderneming. Misschien ontbreekt er een deel kennis over uw HR-systeem, of heeft u wat extra handen nodig voor uitvoerende taken. Alga-HR uit Vught kan u dan bijstaan met diverse werkzaamheden.

Met Alga-HR sponsoren wij goede doelen;

Interim salarisadministratie

U wilt overstappen op een nieuw salarissysteem? Dan heeft u vakkundige ondersteuning nodig. Alga-HR helpt u graag. Ook als uw salarisadministrateur met verlof gaat, kunnen wij u bijstaan. Of als er een opdracht moet worden uitgevoerd.

Jeroen Jonker is een expert in de transitie van systemen en de migratie van data.

Projectmanagement

Het overgaan naar een nieuw HR-, salaris-, financieel-, plannings- of ERP-pakket is niet iets dat een bedrijf ‘er even bij doet’. Veranderingen raken een groot deel van uw organisatie, en moeten als zodanig worden ingeschat. Alga-HR is u hier graag zorgvuldig bij van dienst.

Als mkb’er richt u zich liever op de zaak;

Functioneel beheer

De waan van alledag geeft uw medewerkers niet altijd de tijd om alle ins en outs van het salaris- of HR-systeem onder de knie te krijgen. De routine op te bouwen. Dit is ook helemaal niet nodig. Vaak bent u voordeliger uit om af en toe iemand in te huren die de klus direct voor u klaart. Alga-HR uit Vught is die partij.