Ontslagprocedures hebben voor Alga-HR geen geheimen;
Passie voor personeel

Een totaalconcept voor klanten uit het mkb rondom Vught

Veel ondernemers vinden het prettig als naast de personeels- en salarisadministratie de financiële administratie door 1 dienstverlener wordt verzorgd. Daarom bieden we bij Alga-HR een combinatie van diensten, die u ook als totaalconcept af kunt nemen.

Wij helpen u bij het opstellen van een goed social-mediabeleid;

Boekhouding

Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij u ook op het gebied van uw financiële administratie ontzorgen. Daarbij wisselen wij de noodzakelijke gegevens uit op een moderne, milieuvriendelijke manier: op basis van elektronische documenten en bij voorkeur online.

Met het juiste beloningsbeleid motiveert u uw medewerkers om net dat beetje extra te geven;

Personeelszaken

Uw organisatie groeit en u merkt dat het noodzakelijk wordt om een consequent personeelsbeleid te voeren. Het "oude jongens krentenbrood" en "we praten wel bij onder de koffie" werkt niet meer. Alga-HR biedt ruime mogelijkheden in het ondersteunen van uw personeelszaken.

Alga-HR helpt u bij het invullen van een tijdelijk kennistekort;

Salarisadministratie

Als ondernemer zoekt u een betrouwbaar administratiekantoor. U wilt daar natuurlijk niet teveel voor betalen. Alga-HR levert deskundige ondersteuning voor mkb-ondernemers. Wij nemen de salarisadministratie graag van u over.

Steuntje nodig bij de werving en selectie? Vraag Alga-HR;

Excellent mkb-support

U heeft een aantal vraagstukken liggen, heeft behoefte aan ondersteuning op boekhoudkundig vlak of zoekt hulp bij personeelsaangelegenheden. Met de inzet van Alga-HR Excellent mkb-support bent u verzekerd van een vast aantal dagen ondersteuning op jaarbasis voor een gunstig tarief.