Alga-HR heeft liefde voor het HR- en salarisadministratievak

Heeft u als verantwoordelijke ondernemer hulp nodig bij HR- of administratieklussen? Dan is Alga-HR een partij om te overwegen. Jeroen Jonker en Henriëtte Jonker-Koppies bieden deze unieke combinatie van diensten op hoog niveau. We werken gedreven vanuit persoonlijk contact en doen wat we zijn overeengekomen. 

Jeroen Jonker

Bij Jeroen draait het allemaal om de medewerker. Is die tevreden, dan loopt het systeem soepel. Jeroens interesse voor HR en salarisadministratie heeft hij van huis uit meegekregen, en inmiddels werkt hij meer dan 25 jaar in het vak. Leiderschap en ontwikkeling zijn daarbij steekwoorden.

“Ik help bedrijven en organisaties heel graag door het juist inrichten van de processen en het herijken van het HR-beleid. Zo zet je de medewerker in zijn kracht.”

Hij stemt HRM, salarisadministratie en finance zorgvuldig op elkaar af.

Uw administratie degelijk geregeld bij Alga-HR uit Vught

Henriƫtte Jonker-Koppies

Henriëtte is analytisch ingesteld en bijzonder nauwkeurig. Ze vervult momenteel de taak van administratie, correspondentie, telefoon en boekhouding bij Alga-HR. Momenteel behaalt ze haar praktijkdiploma loonadministratie. Ze handelt de routine van de salarishandeling vlekkeloos af en zorgt voor een groot deel van de mutaties. 

Missie en visie

Online biedt mogelijkheden, zolang het persoonlijke contact niet uit het oog verloren raakt. We werken bewust in de eigen regio, want dit houdt real-life besprekingen haalbaar. Maar op het snijvlak van administratieve en HR-dienstverlening liggen online veel kansen. Alga-HR bouwt als dienstverlener een goede relatie op met haar klanten. Wij bieden proactieve HR en stellen uw medewerkers centraal. Dit leidt ons inziens tot de meest tevreden klanten.

Neem direct contact op
Interim administratiediensten in de regio Vught;

Een succesverhaal

Sinds januari 2017 werkt Jeroen samen met Porsche Centrum Gelderland. Lees het verhaal, of bekijk het filmpje.