HR-diensten voor ondernemers in de regio Vught en daarbuiten;
Tevreden
klanten
6 reactie(s)

Klik hier om uw reactie achter te laten

2018.09.17 Auteur Monique van Hal - Eigenaar Ponyleerkracht - Vught
Samenwerken met personeel was echt de volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf, Stal de Blokhoeve. En daar komt veel bij kijken! Meer als waar je, als ondernemer, bewust van bent. Jeroen en Henriette hebben ons begeleid in de opzet van de salarisadministratie, maar vooral ook in alles hier omheen, van review van contracten tot coaching in het voeren van sollicitatiegesprekken en ook functionering- en beoordelingsgesprekken. Zeer fijne en kundige gesprekspartners, hard op de inhoud en hart voor de klant. Wat het vraagstuk mbt personeel ook is: ik weet dat Jeroen en Henriette voor mij en mijn bedrijf klaar staan. Samen komen we verder. Ik raad het iedere ondernemer die toe is aan de volgende stap (lees: personeel aannemen) om - op zijn minst - kennis te maken met Alga-HR.
2017.10.19 Auteur Maarten Beunder - Finance Manager DTG bv
Wij hebben Jeroen leren kennen in verschillende rollen. Hij heeft ons uitstekend geholpen als interim salarisadministrateur. In deze opdracht van 5 maanden heeft hij zijn verantwoordelijkheid uitstekend opgepakt: proactief gecommuniceerd richting organisatie, altijd op een vriendelijke wijze en geduldig vragen over het salaris beantwoord en het werk steeds goed gepland. Verder heeft hij een goede kennis van Youforce, waardoor hij waardevolle adviezen heeft gegeven over verbeteringen in het systeem en workflows. Jeroen is een echte allrounder op gebied van salarissen en HR-dienstverlening.
Auteur Joëlle Wout - Strategisch P&O-adviseur bij Gemeente Waalre
Ik was heel erg tevreden, er was erg goed werk geleverd.
Je komt je afspraken na, wekt vertrouwen, inhoudelijk klopt het, je bent een prettig persoon, en je bent betrokken bij het werk en de mensen. Voor de managers had het soms in een iets eenvoudigere taal (Jip en Janneke) geschreven mogen worden. Het is voor ons een zeer succesvol project geweest!
Auteur Brunold Bergmans – Beleidsadviseur HRM bij Metropoolregio Eindhoven
Jeroen heeft een absolute passie voor het vak van salarisadministrateur. Daarnaast beperkt hij zich niet tot de salarisadministratie, maar heeft hij een duidelijke visie op het HR vakgebied. Hij kan vanuit zijn expertise zaken in een grotere context plaatsen voor de klant. Nieuwe onderwerpen binnen de salarisadministratie pakt hij enthousiast, voortvarend en doortastend op.
Auteur Dick Rozema - Controller bij Metropoolregio Eindhoven
Jeroen is een absolute specialist op het gebied van salarisadministratie, maar ook op HR gebied heeft hij een duidelijke visie. Met al zijn ingebrachte kennis en ervaring heeft onze organisatie grote stappen kunnen maken.
Auteur Niels Albers – Hoofd P&O en Facilitaire Zaken MBO Raad
Jeroen heeft in een periode dat de personeelsadministrateur langdurig afwezig was en gelijktijdig de overgang van RAET naar AFAS op het gebied van de personeels- en salarisadministratie verzorgd moest worden, een interim-opdracht binnen de afdeling P&O van de MBO Raad vervuld. Jeroen bracht zowel veel vakkennis als een goed humeur in en was voor mij een gewaardeerde medewerker, ondersteuner en sparringpartner. Op basis van eigen waarnemingen kan ik hem aanbevelen voor opdrachten in het werkveld van de personeels- en salarisadministratie en het verzorgen van regelingen.