Jeroen Jonker en Henriette Jonker-Koppies richtten een aantal jaar geleden Alga-HR op;
Passie voor personeel

Besteed uw salarisadministratie uit aan Alga-HR in Vught

Als ondernemer heeft u behoefte aan een administratiekantoor dat deskundig, betrouwbaar en betaalbaar is. Alga-HR levert praktische ondersteuning op het gebied van salarisadministratie en boekhouding. Wij hebben veel ervaring met bedrijven uit de financiële dienstverlening, transport, logistiek, horeca en industrie.

Inhoudelijke betrokkenheid bij uw bedrijf in regio Vught

Wij schuiven regelmatig bij onze klanten aan om de cijfers van het bedrijf eens rustig door te nemen. We weten hoe het ervoor staat, en haken gemakkelijk in als u hulp nodig heeft. Dat kan zijn bij:

  • administratie
  • salarissen
  • arbeidscontracten
  • personeelsdossiers

Zorgvuldige loon- en salarisadministratie

In de loon- en salarisadministratie is zorgvuldigheid van groot belang. Foutjes of slordigheidjes kunnen grote gevolgen hebben. Wij hebben in onze workflow diverse procedures ingebouwd die risico’s tot het minimum beperken. Check en dubbelcheck zitten standaard in het proces. Opvallende verschillen ten opzichte van de vorige verloningen melden we direct. We willen alles zeker weten.

Administratie op maat

Als ervaren administratiebureau in de regio Vught, hebben wij met diverse klanten samengewerkt. Voor elke klant ontwikkelen wij een specifieke werkwijze. Afhankelijk van uw wensen, bedrijfsprocessen en cultuur kiezen wij de best passende aanpak voor implementatie en begeleiding.

Wilt u weten wat Alga-HR voor u kan betekenen?